Спадкоємець французького престолу 32-річний Жан-Крістоф Наполеон і його кохана, 31-річна графиня з Австрії Олімпія фон унд Арку-Циннеберг повінчалися сьогодні в соборі Святого Людовика в Парижі.

В ці вихідні пройшла королівське весілля між останнім спадкоємцем Напалеона Бонапарта Жан-Крістоф Наполеоном Бонапартом і Олімпією фон унд Арку-Циннеберг, пише Politeka з посиланням на закордонні ЗМІ. На торжестві були присутні близько 600 гостей, яке пройшло в самому Парижі. Вінчання відбулося в соборі Сен-Луї-де-Аналидес.

Понад 600 знатних гостей з Франції, Австрії, Великобританії, Німеччини, Італії, Бельгії, Люксембургу та інших європейських країн з'їхалися сьогодні до Париж, щоб бути присутнім на церемонії вінчання. У входу в собор Святого Людовіка наречена, одягнена в мереживну сукню від Oscar de la Renta, з'явилася в супроводі свого батька, графа Рипрана.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Олімпія для такої важливої події свого життя обрала дуже вишукане і незвичайне плаття. Дизайнером його став Oscar de la Renta. Воно складалося з аплікацій мережив, які за формою нагадували листя. При цьому у сукні не було бретелей, але плечі графині прикривала вишукана накидка, виконана в такому ж стилі.

Цю весілля називають знаковою: імператорський дім Франції і будинок Габсбургів возз'єдналися через два століття після того, як Наполеон одружився на герцгерцогині Австрії.

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."

Як повідомляв портал Знай.uа, герцогиня Сассекская Меган Маркл мало не розплакалася, коли у неї запитали про негатив з боку преси, з якими він безпосередньо стикається останнім часом.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл з’явиться на телеекранах: колишня акторка розповість про труднощі материнства у фільмі.