Пасажирка круїзного лайнера забралася на край балкона судна для того, щоб зробити гарну фотографію, але її зняли з рейсу. Про це повідомляє CNN.

Один з пасажирів лайнера побачив, що дівчина перелізла через перила балкона свого номера і позувала для фотографії. Її помітив інший пасажир, який вирішив, що дівчина хоче вчинити суїцид, тому попередив екіпаж.

Компанія Royal Caribbean зняла дівчину з рейсу під час зупинки на Ямайці і довічно заборонила їй користуватися своїми послугами.

"Поки я був на балконі, я побачив жінку, яка перелізла через перила. Це сталося так швидко. Не знаючи про її наміри, я попередив екіпаж, якби я нічого не сказав і вона стрибнула у воду, це було б жахливо", - сказав Пітер Блосич у розмові з CNN.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Відтепер на сайті круїзної компанії зазначено, що гостям не дозволяється лежати, стояти, сидіти, прибирати або перелазити через будь-які внутрішні або зовнішні перила, а також інші захисні бар'єри для їх же безпеки.

Екіпаж корабля відстежив дівчину і зняв її з рейсу на наступній зупинці в Ямайці. Представники Royal Caribbean підтвердили інцидент у розмові з CNN.

Нагадаємо, раніше думає без мозку і ділиться на 720 статі: вчені показали бридку тварину, якій немає пояснення.

Також Знай.uа писав, що у Львові померла "мати" 50 котів: куди подіти осиротілих пухнастиків.

Також портал Знай.ua писав, що небезпечні гості знову повернулися до Азовського моря.