У Мережі з'явився трейлер документального фільму про герцогині Сассекса Меган Маркл.

Королівський тур 38-річної Меган Маркл і 35-річного принца Гаррі, країнам Африки, куди вони відправилися разом зі своїм п'ятимісячним сином Арчі, завершився на початку цього місяця. Ну а вже через кілька днів на британському каналі ITV вийде документальний фільм "Гаррі і Меган: африканське подорож" (Harry & Meghan: An African Journey) про поїздку герцогів Сассекских.

Фільм ITV про турне герцогів відбудеться у неділю у Сполученому Королівстві та в середу в США на ABC (22:00 ET), який підхопив проект і просуває його з уривками та пресою випуски.

Зокрема, на відео зображений ніжний поцілунок Меган, адресований її синові. Це сталося за кілька хвилин до того, як герцоги Сассекские представили Арчі архієпископу Кейптауна Десмонду Туту.

Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Наголошується, що у фільмі дружина принца Гаррі розповість про труднощі, з якими вона зіткнулася, коли була вагітна.

Маркл заявила про те, що під час її вагітності в британських ЗМІ виходило безліч негативних матеріалів про неї, які також продовжили публікуватися і після народження її сина Арчі.

Меган Маркл \\ фото Getty Images

Вона також зазначила, що кожна жінка відчуває себе вразливою, особливо перебуваючи в положенні. Герцогиня подякувала інтерв'юера за запитання про її самопочуття.

Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

"Не багато цікавляться тим, як у мене справи", — сказала Маркл.

Меган Маркл \\ фото Getty Images

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."

Як повідомляв портал Знай.uа, герцогиня Сассекская Меган Маркл мало не розплакалася, коли у неї запитали про негатив з боку преси, з якими він безпосередньо стикається останнім часом.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі зробив емоційну заяву на церемонії нагородження WellChild, згадавши момент, коли він дізнався, що Меган Маркл вагітна, і вони обидва думали про те, яке це стати батьками в один прекрасний день.