Насолодитися вражаючими видами на воду і залитими сонцем пляжами можна у найкрасивіших курортах Європи. Безтурботна вода, як сонце, історичні села, загублені в часі, і вражаючі гірські фони, яких немає навіть у чарівній Рив'єрі. І поки зараз місто, ніби залите медово-гірчичним соусом - тепле, розімліле. Люди пахнуть сумішшю для глінтвейна, смаженою на відкритому вогні картоплею і солодкою випічкою з корицею, можна подумати про шість прибережних містечок.

1.

Аскона, Швейцарія.

Курортне місто на північному березі озера Маджоре. Всього в 30 хвилинах від італійського кордону. Краса всюди - від засніжених далеких Альп до мощених вулиць Старого міста, відомого як Борго, де ви пройдете повз церкви П'єтро е Паоло 16-го століття і барвистих будівель до площі Пьяцца на набережній. Люди приїжджають сюди, щоб насолодитися теплом.

2.

Озеро Комо, Італія.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще
Гламурний аристократичний ігровий майданчик в італійському регіоні Ломбардія. Це місце обожнюють світові знаменитості - Клуні, Мадонноа, Версаче і Річард Бренсон. Черноббио - одна з наймальовничіших сіл, розташованих вздовж узбережжя Комо, з історичними будинками, выстилающими красиву набережну біля озера, і невеликим, але прекрасним садом під назвою Il Giardino Della Valle.

3.

Охрід, Македонія.

Охридське озеро на Балканах, яке перетинає кордон Албанії та Македонії, є одним з найбільш глибоких і стародавніх озер Європи і протягом століть була місцем відпочинку місцевих жителів.

4.

Гальштат, Австрія.

Село залізного століття на березі озера Халльштатт, Гальштат виглядає казково. Крихітне село, всі альпійські будинку 16-го століття і церкви в стилі бароко, спускаються вниз по схилу до кромки води, звідки круті лісисті горби піднімаються в хмари. Район відомий найстарішої в світі соляною шахтою, а також мальовничими стежками, які беруть початок в льодовиках району, а восени - неймовірною осіннім листям.

5.

Таллуар, Франція.

На березі озера Аннесі чудовий озерний місто Таллуар схожий на застрягле в часі село. Причиною може бути те, що він за кадром для всіх, крім французів, які проводять тут літо, відпочиваючи на пляжах, плаваючи, катаючись на велосипеді і бавлячись ресторанами, зазначеними зірками Мішлен.

6.

Блед, Словенія.

Юлійські Альпи, кобальтово-синє озеро саме по собі спокійне і дзеркальне, з церквою у вигляді шпиля 15-го століття на центральному острівці.

Нагадаємо, на Прикарпатті потяги різко змінять маршрути: куди більше не можна купити квиток

Як повідомляв портал "Знай.ua", прямо "в Париж": потяг "Київ-Франківськ" продовжив маршрут до найкрасивішого міста України.

Також "Знай.ua" писав, що зіркові пари розсекретили свої весілля.