31-річна ексмодель популярного чоловічого журналу Playboy Ава Карабатич вирішила балотуватися в президенти Хорватії. Свою кандидатуру вона хоче висунути на виборах в 2020 році.

Слід зазначити, що модель заявила своїм фанатам про те, що являє себе гідною кандидаткою в президенти Хорватії.

Так, вона оприлюднила свою політичну програму. Карабатич збирається легалізувати в країні марихуану і проституцію, відкрити кордони для мігрантів, а також заборонити робити аборти після 6 тижнів вагітності.

"Це досить прибутковий бізнес, який міг би приносити хороші податки в дохід держави. Також це необхідно для того, щоб убезпечити представниць "найдавнішої професії", - стверджує вона.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Також вона сказала, що повністю готова до того, що багато поставляться до наміру балотуватися в президенти несерйозно.

Слід підкреслити, що модель володіє не тільки хорошими пропорціями, але й ступенем з італійської мови та літератури, а також написала роман і автобіографію і навіть взяла участь у зйомках кіно.

Нагадаємо, що модель Маргарита Паша вирішила показати незвичайний кадр з нової фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська модель Олександра Кучеренка показала у соцмережі симпатичний знімок, що був зроблений десь в коридорах Національної опери України.

Також портал Знай.ua писав, що в новому випуску "Топ-моделі по-українськи" дівчатам влаштували балетну тренування з примою-балериною Національного театру опери та балету України Христиною Шишпор.