Президент РФ Володимир Путін з нагоди 100-річчя Всеросійського держінституту кінематографії ім. С. Герасимова відвідав ВДІК і подивився репетицію студентів навчального закладу.

Студенти ВДІК виконали для Володимира Путіна свою версію козачої пісні "Коли ми були на війні". Та під час заходу господар Кремля знову потрапив у халепу та став об'єктом висміювання в соцмережах.

Репетицію учнів ВДІКу у своєму Twitter виклав журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. Після публікації відео на його сторінці почали з'являтися неприємні та різкі коментарі щодо Володимира Путіна.

Коментатори нагадали російському президенту, що війна закінчилася і у світу інші пріоритети. Користувачі соцмережі наголосили на тому, що у Російській Федерації помітно зростає мілітаризація російської пропаганди, а це має негативний вплив на молоде покоління.

Коментарі під відео Смирнова

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Коментарі під відео Смирнова

Крім того, главі Кремля нагадали його слова про те, що внаслідок ядерної війни "росіяни потраплять в рай". Під відео Смирнова наголосили на участі російських військових у війні на Донбасі та показали рефрижератори з "вантажем 200", які повертаються з України в Росію.

Коментарі під відео Смирнова

Нагадаємо, раніше поруч із Зеленським у Латвії затримали росіян

Як повідомляв портал "Знай.ua", Німеччина виділить Україні 1,5 млн.євро

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розстріляли особистого ворога Кадирова