Палка промова 16-річної еко-активістки Грети Тунберг на Генасамблеї ООН глибоко запала в в серця багатьох небайдужих людей у різних куточках планети. Серед них чимало знаменитостей, зокрема, оскароносна американська акторка Джейн Фонда та 63-річна принцеса Бельгії Есмеральда.

Обидві знаменитості поплатилися за те, що послідували велінню серця і взяли участь в акції протесту на підтримку ідей Грети - принцесу вслід за голлівудською зіркою також заарештували.

принцеса Бельгії Есмеральда

Принцеса Есмеральда разом із тисячами інших людей взяла участь в несанкціонованому протесті в самому центрі Лондона, на Трафальгарській площі. Учасники влаштували сидячий страйк та перекрили дороги.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Про власний арешт принцеса Есмеральда розповіла в мережі, додавши, що понад п’ять годин провела в поліцейській дільниці, а відпустили її лише після допиту.

Та незважаючи на такий результат свого протесту, принцеса Бельгії, як і Джейн Фонда не планує зупинятися та продовжить брати участь у вуличних пікетах та подібних еко-акціях. За останні два місяці принцеса чотири рази виходила на вулицю разом із активістами.

Нагадаємо, в Україні з'явилися послідовниці Грети Тунберг

Як повідомляв портал Знай.ua, Шварценеггер подарував Гретті Тунберг улюблену Тесла

Також Знай.ua писав, Грета Тунберг відреагувала на критику Путіна