Головний підозрюваний, на думку Великобританії, в отруєнні речовиною "Новачок" Скрипалів Анатолій Чепіга (він же Руслан Боширов) був помічений на фотографіях на весіллі доньки генерала ГРУ Андрія Авер'янова. Про це повідомляється в спільному розслідуванні "Радіо Свобода", The Insider і Bellingcat.

Слід зазначити, що Авер'янов командує військовою частиною №29155, яка відповідає за бойову підготовку співробітників ГРУ і є "секретним підрозділом для здійснення диверсійних операцій в Європі".

Таким чином, у межах журналістського розслідування були вивчені акаунти в соціальних мережах дочки генерала ГРУ. Також були виявлені знімки з весілля, яка відбулася в 2017 році. Чепіга був присутній на урочистостях в компанії з дружиною і двома дітьми. До того ж, були знайдені знімки списку гостей, серед яких були Андрій, Олексій та Галина Чепіга.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, що британська поліція провела розслідування у справі ще двох громадян Російської Федерації, яких підозрюють в отруєнні колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.

Як повідомляв портал Знай.ua, справа отруєння Сергія Скрипаля і його дочки в британському Солсбері обростає новими подробицями, які свідчать не на користь Росії.

Також портал Знай.ua писав, що дослідницька група Bellingcat назвали третього підозрюваного в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.