У Красноярську сталася кривава подія, яка сколихнула все місто. Так, двоє місцевих мешканців до смерті побили свого знайомого та зняли це все на відео. Наразі один із зловмисників перебуває на волі, а мешканці Красноярська вже планують зібратися під стінами місцевої прокуратури, аби правоохоронці покарали винних

Як відзначається, підозрювані Сергій Шмельов і Андрій Шилов спочатку посварилися в клубі з померлим, а вже пізніше побили його в під'їзді, після чого піднялися в квартиру, де й проломили йому голову. Завважимо, все, що відбувалося, зловмисники зняли на відео. Вже після побиття, у потерпілого почався набряк мозку. Йому зробили операцію, але через 22 дні у комі, він помер, не приходячи до тями.

За даними друзів убитого, Сергій Шмельов знаходиться в СІЗО, а Шилов на свободі, бо пов'язано це з його батьками: батько Іван Шилов - як стверджується, глава Омелянівського селищної ради депутатів, а мати Людмила Шилова - нібито колишня суддя і діючий адвокат Омелянівського районного суду.

Підкреслимо, що Андрій Шилов сказав виданню "МК в Красноярську", що журналісти "не знають нюансів справи", і додав, що з нього "зробили чудовисько".

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, українка отримала 19 ножових і пробита легеня, а нападник – свободу.

Як повідомляв Знай. ua, скандал з спаленої живцем дівчинкою обростає неймовірними деталями.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині блискавка нещадно вразила пару пенсіонер.