У світі стрімко розвивається туризм. У зв'язку з технічним прогресом робота максимально автоматизується та робиться мобільною. Тепер часто можна працювати з будь-якої точки світу, маючи при собі лише ноутбук чи телефон. Однак деякі туристичні місця туристи обирають набагато частіше за інші.

Так, експерти дослідницької компанії Columbus Direct склали список найбільш завантажених туристами місць на планеті.

Для того, аби вирахувати це, дослідники рахували кількість туристів на квадратну милю в день. Цікаво, що найбільш відвідуваними місцями стали не міста, де є визначні пам'ятки архітектури чи унікальні об'єкти.

Перше місце у цьому рейтингу зайняв туристичний острів Пхукет в Таїланді, де на кожну квадратну милю (одна квадратна миля дорівнює 2,58999 квадратного кілометра) припадає приблизно п'ять тисяч відвідувачів. Другу позицію зайняв місто Пальма, де в день на кожній квадратній милі в середньому виявляється 2,9 тисячі туристів. Замикає трійку лідерів Паттайя (2,7 тисячі туристів).

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Ейфелева вежа

Найромантичніше місто світу Париж, де розташована Ейфелева вежа, розмістилося лише на четвертій сходинці (близько тисячі мандрівників на квадратну милю в день).

Крім того, в топ-10 найбільш завантажених туристичних місць потрапили Барселона (605 туристів), Куала-Лумпур (367 туристів), Мілан (344 туриста), Осака (268 туристів), Сінгапур (127 туристів) і Нью-Йорк (119 туристів).

Нагадаємо, нічого не знаю, "обіймашки" в студію: маленький син ведучої перервав ефір ніжностями, весь світ у захваті.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, катастрофа з буксиром в Атлантиці: опубліковано імена постраждалих українських моряків.