Колишній технік з візуальних ефектів стрічок "Володар кілець" і "Аватар" Сергій Кудрявцев був засуджений до довічного ув'язнення за вбивство своїх батьків в їх будинку в Кенсінгтоні після сварки через свою собаку. Про це повідомляє Mirror.

Тепер чоловіка засуджено до 26 років тюремного ув’язнення за те, що зарізав своїх батьків.

Колишній художник з візуальних ефектів фільмів Володар кілець і Аватар Сергій Кудрявцев проведе у в’язниця щонайменше 26 років за вбивство батьків.

Злочин стався у будинку пенсіонерів у Кенсінгтоні після сварки через собаку Кудрявцева. Він зарізав батьків мисливським ножем нібито за те, що ті не закрили вікно, через що його цуценя-мастифа Енцо захворів.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Через кілька днів після нападу він здався поліції, повідомивши адресу своїх батьків. Поліція, яка прибула на місце злочину, зіткнулася з кривавою сценою.

Його 68-річна мати була знайдена у ванній, а її 69-річний чоловік лежав у спальні.

Цей домашній улюбленець був у батьків Кудрявцева. Чоловік звинуватив їх у тому, що пес захворів з відкритого вікна і вбив обох. Його мати, 68-річна викладачка університету, була знайдена у ванні, тоді як її 69-річний чоловік - професор математики і фізики - лежав у спальні. Жінку вбивця кілька разів ударив мисливським ножем в шию, а батька двічі вдарив в спальні.

Нагадаємо, Netflix прибрав до рук "Аватар".

Раніше портал "Знай.ua" писав: відомий художник "оживив" Гомера Сімпсона. Художник Мігель Васкес вирішив відтворити 3D-рендерінг Гомера Сімпсона так, якби він був справжньою людиною.