Начо Фігерас, 42-річний відомий гравець у поло з Аргентини, один з найближчих друзів принца Гаррі, поділився на телепередачі The Ellen Show (Шоу Еллен, - ред.) про те, як зараз непросто живеться королівській парі.

Начо прокоментував те, що останнім часом ЗМІ почали нападати на королівську родину, звинувачувати в марнотратстві і піддавати критиці за лицемірство. Начо сказав, що принц Гаррі "прекрасна людина", яка "дуже хоче зробити світ краще". Начо додав, що: "Я буду захищати своїх друзів @SussexRoyal до кінця, тому що вони змінюють світ, і ми всі повинні їх підтримувати і допомагати, а не критикувати. Давайте бути добрішими один до одного", - передає видання The Sun.

Еллен, ведуча шоу, яка також досить тісно спілкується з Меган і принцом Гаррі, торкнулася теми недавнього скандалу, коли королівська сім'я полетіла на відпочинок на приватному літаку: "Я зрозуміла, як же всі пильно стежать за кожним їхнім кроком".

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Начо відповів: "Я це бачив з самого початку".

Близький друг принца Гаррі також розповів, як важко довелося Меган Маркл, коли вона вирішила пов'язати свою долю з ним.

Начо поділився тим, що: "Він (принц Гаррі, - ред.) зустрівся з Меган, вона чудова дівчина, абсолютно приголомшлива - вона кинула все, що в неї було, щоб вийти заміж за коханого. Ніхто не знає, наскільки це було важко. Я їх обожнюю! Вони хороші люди".

Меган довелося залишити позаду акторську кар'єру, закрити свою особисту Instagram-сторінку і сайт The Tig.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл передала таємне послання, Принц Гаррі став кур'єром: "Це було...".

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі хочуть втекти від ярма королівського палацу на інший континент.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Єлизавета ІІ жорстоко присоромила Меган Маркл, навіть Гаррі не допоміг: нахабство по-королівськи.