Як відомо, цими днями на широких екранах з'явися кінофільм, який чекали мільйони - "Джокер". І слід зауважити, що чекали його і правоохоронці, адже була загроза, що у перші дні прокату повториться історія із "Темним лицарем", коли сталися масові вбивства. Однак, як з'ясувалося, паніку навели даремно. У прем'єрний вікенд ніяких терактів не сталося.

Щоправда, незважаючи на паніку в медіа і передбачувані загрози, фільм зібрав 93,5 мільйона доларів. Так, "Джокер" встановив рекорд по прем'єрних зборах для фільмів, що виходили в жовтні. У міжнародному прокаті стрічка також зайняла провідні позиції, заробивши за вихідні 140,5 мільйона доларів.

Однак, попри гарні збори, "Джокер" отримав низькі зміни: на Rotten Tomatoes - 70% позитивних відгуків. Також і критики не оцінили фільм, звинувативши його в пропаганді насильства і масових вбивств. Інша претензія критиків ставиться до того, що автори фільму змушують глядача співчувати масовому вбивці.

Також на бік стрічки не стали й журналісти, яка зауважили, що Джокера виставили як жертву обставин і переклали його вину за злочини на суспільство, яке погано до нього ставився. Крім того, критики поскаржилися на образливі жарти над людьми.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Водночас, в соцмережах картину прийняли тепло: користувачі високо оцінили картину, хваливши сценарій, режисуру та акторську гру.

Нагадаємо, "Захар Беркут" підкорити Голлівуд.

Як повідомляв Знай. ua, экшн-серіал "Доброволець" скоро вийде на екрани.

Також Знай. ua писав, що Укрпошта здивувала неймовірною новинкою до прем'єри "Захара Беркута".