Хлое Шоу, мешканка міста Мельбурн, штат Вікторія, Австралія, знайшла у винограді, купленому в місцевому магазині, осколки швейної голки. В Австралії подібний інцидент відбувається не в перший раз - рік тому шматки голок люди знаходили в полуниці.

На своїй Facebook-сторінці Шоу опублікувала пост 6 жовтня з фотографіями, на яких чітко видно голки в ягодах винограду. Шоу повідомила, що купила їду в приміському магазині Aldi. Публікацію Шоу люди репостнули більше 6 тисячі разів.

Пост постраждалої жінки добрався і до поліції штату - в даний момент вона проводить розслідування випадку за сприянням мережі Aldi.

З серпня по вересень в 2019 році в Мельбурні знову знаходили голки в полуниці. Обійшлося без смертей, але менш страшною від цього історія не стає.

В 2018 році правоохоронцям вдалося затримати злочинця, який совав голки в полуницю - це була працівниця полуничних ферм, в'єтнамка Мі Ут Чінь. Вона хотіла дискредитувати роботодавця, і тому засовувала голки в ягоди. Жінку заарештували, проте в неї з'явилися наслідувачі.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, раніше пішли гуляти і не повернулися: у Києві безвісті зникли троє хлопчиків, батьки виплакали всі очі.

Також Знай.uа писав, що в АТБ показали приклад "якісного" обслуговування, українці змушені їсти гниль: "Схоже на смітник".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про золото за ціною картоплі: АТБ погруз у гучному скандалі - навіть глянути гидко.