Стало відомо, що жителя Євпаторії в окупованому півострові Криму Євгена Каракашева епатували в Російську Федерацію і засуджено до 6 років ув'язнення за листування в соціальній мережі ВКонтакте. Про це повідомляють родичі засудженого.

"Каракашева, засудженого російським судом до шести років позбавлення волі за звинуваченням у публічних закликах до терористичної діяльності в листуванні у "ВКонтакте", етапували в колонію в Кабардино-Балкарії", — йдеться у повідомленні.

Також відомо, що укладеного Каракашева помістили в колонію під номером 3 селища Кам'янка (Чегемский район) Кабардино-Балкарської республіки ще 19 вересня 2019 року, проте повідомили про це лише зараз.

Нагадаємо, що Олег Сенцов, якого вдалося звільнити в рамках обміну полоненими з Росією, показав єдине фото, яке йому вдалося зробити в російській в'язниці і відправити додому.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Також портал Знай.ua писав, що одеське СІЗО оскандалилося із-за жахливої антисанітарії на кухні. Ряд порушень була виявлена при перевірці установи представниками омбудсмена.