Майбутній король Веливої Британії принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон зазвичай не виявляють на публіці свої ніжні почуття - королівський етикет не дозволяє такі прояви на очах у підданих.

В цьому герцоги Кембриджські відрізняються від подружжя молодшого брата Вільяма — принца Гаррі, який займає шосте місце в черзі на престол. Принц Гаррі та Меган Маркл не соромлячись тримаються за руки, обнімаються, цілуються та торкаються один до одного під час виходів у світ.

Саме тому на прояви почуттів Гаррі і Меган не дуже звертають увагу, оскільки вони вже стали звичними для публіки. А от рідкісні випадки, коли герцог і герцогиня Кембриджські іноді дають слабину і дозволяють побачити їхні справжні стосунки, не проходять повз увагу їхніх шанувальників.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Так, мережу розчулив короткий відеоролик, зроблений під час візиту Кейт і Вільяма в лондонський центр Ага-Хана. Розмовляючи з іншими відвідувачами, принц Вільям і Кейт Міддлтоні невимушено сміються. А в якийсь момент Кетрін, забувши про все, лагідно кладе руку на плече чоловіка.


"О, як це мило", "Вони досі закохані одне в одного - через стільки років", "Чудова пара" - пишуть в коментарях.


Експерт з мови жестів Робін Кермод зазначає, що сама королева Єлизавета вкрай не часто може взяти за руку свого чоловіка принца Філіпа на публіці, а про інші ніжні прояви взагалі не йдеться. І це стало неписаним правилом для всіх високопоставлених членів королівської сім'ї.

"Цілком очевидно, що Вільям і Кейт емоційно дуже близькі, проте, вони, судячи з усього, не відчувають потреби доводити своє кохання і показувати його всьому світу - особливо на офіційних заходах", - відзначила експерт.

Нагадаємо, принц Вільям і Кейт Міддлтон не відносяться до любителів показувати ніжні почуття один до одного на публіці. Однак, невербальні жести між ними все одно не можуть сховатися від пильного ока профільних фахівців.

Як повідомляв портал Знай.ua, принцеса Шарлотта – копія Єлизавети II: дочку Кейт Міддлтон не відрізнити від королеви

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон надихнула Меган Маркл кардинально змінити життя