Конкурс Miss BumBum 2019 пройшов у понеділок, 30 вересня. Miss BumBum допомагає визначаити володарку найкрасивіших сідниць Бразилії. Однак цьогоріч конкурс вивели на новий рівень і визначали володарку найкращих сідниць світу.

Модель Playboy з Бразилії, 29-річна Сьюзі Кортес отримала титул володарки найкрасивіших сідниць світу за версією конкурсу краси Miss BumBum 2019. Про це повідомляє таблоїд Daily Mail.

Церемонія нагородження відбулась по завершенні конкурсу в понеділок, 30 вересня. Друге місце дісталось Райані Лаурі Суза з Франції, а третє - Джессіці Лопес із Великобританії.

В 2019 році змагання відбувались на міжнародному рівні. У ньому брали участь жінки з усього світу. Зокрема, своїми принадами похвастлись учасниці з Великобританії, США, Канади, Австралії, Іспанії, Франції, Німеччини, Португалії, Мексики і Бразилії. Учасниці конкурсу краси демонстрували свої пружні принади перед журі в нижній білизні.

Цікаво, що конкурс Miss BumBum був заснований 40-річним підприємцем Какау Олівер в 2011 році. 8 років змагання відбувались на території Бразилії, а у фіналі брали участь 27 дівчат – по одній від кожного штату країни. Хоча цього року змагання стали масштабнішими, однак перемогла дівчина із Бразилії.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Цікаво, що за умовами конкурсу, жінкам не можна користуватися послугами пластичних хірургів для зміни розмірів або виду сідниць.

Нагадаємо, мрія дитинства: дівчина з найбільшими грудьми не збирається зупинятися.

Як повідомляв "Знай. ua", учасниці конкурсу сідниць Miss BumBum підсвітили рентгеном свої принади.

Також "Знай. ua" писал, що груди з підсвічуванням: китайці створили унікальне білизна.