У місті Манавгат, Турция, в одному з готелів російських туристів зловили на гарячому на безсовісній крадіжці, повідомляє турецька газета Haberturk.

Туристів спіймали на крадіжці під час "чекаута" - виїзду з готелю. Співробітники готелю попросили росіян відкрити валізи і продемонструвати їх вміст. У валізах знайшли тарілки, на яких у готелі подавали їжу на сніданок, фрукти і пляшки з напоями.

Росіян видворили з готелю і конфіскували вкрадену їжу. Співробітники готелю відзначають, що в правилах готелю та документах, що постояльці підписують під час заїзду в номер, зазначено, що приносити їжу в номер заборонено.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Показати ще

Один з працівників готелю був дуже здивований ситуацією, що склалася: "Ми працюємо за системою "все включено". Наші гості можуть їсти і пити стільки, скільки захочуть. Але навіщо ж вивозити продукти сумками?".

Нагадаємо, раніше "Бог" крадіжок: у Києві зловили зухвалого шахрая, - віртуозна схема вражає.

Також Знай.uа писав, що Львів поставив на вуха злодій на дитячому велосипеді, і сміх і гріх: жарти скінчилися за ґратами.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українці масово позбуваються євроблях: межа перетворилася на кладовище машин, що відбувається.