Актор і ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер подарував 16-річній кліматичній активістці зі Швеції Греті Тунберг електромобіль Tesla Model 3. Про це повідомляє Car and Driver.

Юна екозахисниця стала скандально відомою після свого гнівного виступу на саміті ООН з клімату в Нью-Йорку, де звинуватила лідерів країн світу в нездатності приймати рішення в інтересах запобігання глобальної кліматичної катастрофи.

Незважаючи на свій брутальний образ і любов до сигар Арнольд Шварценеггер дуже серйозно ставиться до екології знімається в рекламі електромобілів і переробляє свої особисті автомобілі Mercedes-Benz G-Class і Hummer H1 в електромобілі.

Тому коли він дізнався про бажання Грети Тунберг відвідати США і Канаду для проголошення власних ідей, він вирішив надати їй максимально безпечний для екології автомобіль для турне.

Арнольд і Грета познайомилися ще в травні, до гучного виступу Грети, тож Шварценеггера важко запідозрити в бажанні підвищити свою популярність за рахунок екологічної тематики.

Після інформації, що Шварценеггер подарував Грете електрокар, фанати голлівудської зірки вирішили, що це був його улюблений електричний Hummer, але спікер актора заявив, що це було б дуже складним завданням. Він повідомив, що активістці презентували Tesla Model 3.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Виступ Грети Тунберг, який зробив дівчинку відомою:

Нагадаємо, скандал із “розправою” над Гретою Тунберг: президент культурного фонду полетів з посади.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні з'явилися послідовниці Грети Тунберг