У Москві пройшла акція на підтримку політв'язнів, у якій взяли участь близько 25 тисяч осіб. Мітинг у столиці Росії узгоджений. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Акція протесту відбувається на проспекті Сахарова у Москві у неділю, 29 вересня.

"Ми можемо домогтися звільнення не тільки Павла Устинова, але і всіх, хто перебуває зараз в ув'язненні разом з ним. Вийдемо висловити свою незгоду з політичними рішеннями, які як один штампують наші суди", - йдеться в анонсі акції.

Організатором акції є незареєстрована Лібертаріанська партія Росії. Протестувальники виступають на підтримку обвинувачених у "московській справі" - Єгора Жукова, Павла Устинова та інших людей, яких переслідують за участь у протестах у російській столиці, які відбулися цього літа. Також демонстранти виступають на підтримку підозрюваних у справі про можливе відмивання коштів у Фонді боротьби з корупцією (ФБК), а також інших в'язнів.

У мітингу брали участь представники московських протестів, що проходили в липні - серпні. Наприкінці акції виступив опозиційний політик Олексій Навальний і один з лідерів Лібертаріанської партії (організатор мітингу) Михайло Свєтов.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, скандал з Трампом набрав несподіваних обертів: у Зеленського вимагають опублікувати стенограму розмови з Путіним.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна розмова Трампа та Зеленського: причетний і Путін, знайдено докази.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.