Армія США і поліцейське управління Лос-Анджелеса вдадуться до максимальних заходів для забезпечення порядку і безпеки під час демонстрації фільму "Джокер" в кінотеатрах, пише CNN.

Копи США попередили військових про можливі масові вбивства у зв'язку з "Джокером", повідомлення поширилося після того, як співробітники ФБР виявили в дарквебі інформацію про підготовлювані інцелами атаки.

У листі військовослужбовцям рекомендують визначити два евакуаційних шляхи з кінотеатрів, а також пропонують слідувати правилу "Тікай, ховайся, бийся".

"Біжіть, якщо можете. Якщо ви застрягли, сховайтеся і мовчіть. Якщо стрілець знайшов вас, боріться всіма можливими способами", йдеться у повідомленні.

При цьому військове командування заявило, що не знає про якісь конкретні плануються теракти, а інструкція була поширена тільки в якості запобіжного заходу.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Джокер

Найбільша мережа кінотеатрів США Landmark Theatres заборонила надягати маски, костюми та брати іграшкову зброю на кіносеанси "Джокера", нового фільму з Хоакіном Феніксом (Joaquin Phoenix) в головній ролі. Про це повідомляється на офіційному сайті мережі.

AMC Theatres написали про те, що "в наші кінотеатри заборонено надягати маски, костюми або розмальовувати обличчя". Також адміністрація кінотеатрів заявила, що буде співпрацювати з правоохоронними органами.

поліція США

"Я хочу, щоб клієнтам було комфортно на сеансах", - зазначив президент The Landmark Тед Мандорфф, пише The Hollywood Reporter.

У мережі відзначили, що зазвичай їх політика дозволяє глядачам одягати костюми, але "ми забороняємо маски, фарби для обличчя, все, що може приховати обличчя".

Нагадаємо, що голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн.

Як повідомляв портал Знай.uа, зовсім недавно режисер нового фільму про Джокера Тодд Філіпс опублікував відеоролик з актором Хоакіном Феніксом в образі Джокера.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі опублікували перші фото зі знімального майданчика, включаючи знімки актора Хоакіна Фенікса в ролі суперлиходія Джокера.