У вівторок, 24 вересня, в Алтайському краї два маленьких циганча викрали у батька машину для того, щоб з'їздити до брата на район. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Так, за кермом іномарки сиділа шестирічна дитина, а його дев'ятирічний брат сидів на пасажирському місці. Два хлопця із Рубцовську давно мріяли гордо покататися на батьківській "BMW". І ось настав той момент, коли вони зважилися втілити в життя свою мрію. До того ж, їм підвернувся вагомий привід для угону, а саме зганяти до брата в гості.

В кінцевому підсумку "BMW" врізався в "газель", а міні-цигани не постраждали. Їх врятували Подушки безпеки. А ось пасажирів газелі врятувало диво. Юний водій в дитячій кімнаті поліції, а старшого відпустили зразу ж.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, що жінка хотіла викрасти автомобіль, але не вийшло. У Запоріжжі поліцейські знайшли злодійку біля паркану, не змогла поїхати далеко.

Як повідомляв портал Знай.ua,, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.ua писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.