У російській церкві знову відзначилися дивними настановами дітям. Голова патріаршої комісії у справах сім'ї протоієрей Російської православної церкви Дмитро Смирнов розповів, як відучив одного зі своїх підопічних хлопчиків вживати нецензурну лексику.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Священник розповів, що випадково помітив ситуацію, коли хлопець вжив нецензурне слово. Після цього Смирнов вдарив юнака. "Я йому дав по морді, і він вже 5 років не матюкається", - заявив священник.

Водночас голова патріаршої комісії у справах сім'ї РПЦ зазначив, що не варто застосовувати цей спосіб проти матюків. За його словами, таке варто використовувати у крайньому разі. Смирнов сказав, що грубу силу не потрібно застосовувати "коли людина сама, своєю волею ставить собі перешкоди" для нецензурних розмов.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

На думку священника РПЦ, "краще вірші писати, ніж розмовляти мовою, якою розмовляє усяка п'янота, злодії, наркомани, які нічого не можуть створити – тільки можуть все псувати". Також він наголосив, що матюкатися може кожен, а от писати вірші - далеко не всім і цьому треба довго вчитися.

Нагадаємо, підпалив і вистрілив у голову: під Харковом священник з родиною став жертвою озвірілого сусіда.

Раніше інформаційний портал Знай.ua розповідав, що священник з Одеси влаштував каплицю просто під землею.

Також Знай.ua повідомляв, що у Росії над містом Тверь священники вилили 70 літрів святої води, щоб зцілити жителів від блуду та пияцтва.