Відомий український фотограф Саша Самсонова поділилася з журналістами дуже цікавими історіями про роботу з голлівудськими зірками, а особливо про те, як працювала з сестрами Кардашьян та Джесікою Альбою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Так, Саша Самсонова народилася в Ужгороді. Працювала в столиці України, а п'ять років тому переїхала до США, де працює зірковим фотографом. Сьогодні дівчину знають скрізь, а її фотографії використовуються в журналі Playboy.

Самсонова зізнається, що з дитинства мріяла жити в США. Сумує за Україною, але зіткнулася з тими реаліями, що на рідній землі таких можливостей у неї б не було. Починалося все з того, що дівчина полетіла в 2013 році в Італію на зйомку кліпу Джона Лендженда і Кріса Тейгена і зробила з ними фото. Там і народилася ідея переїхати в Лос-Анджелес де в планах було зайнятися режисерською кар'єрою.

Цікаво, що з Кайлі Дженер Саша Самсонова робила і дуже відверті фотографії в стилі "нью". Тут дівчина зізнається, що потрібно, щоб зірка відчула довіру до фотографа. Далі до портфоліо відвертих фотографій приєдналося багато інших голлівудських зірок.

Зіркове сімейство Кардашьян також клієнти Саші Самсонової. Ужгородка зробила вже більше тридцяти фотосесій тільки Кайлі Кардашьян, а це десятки журналів і рекламних брендів.

Нагадаємо, Настя Каменських виставила на показ стрункі ніжки, нікого не соромиться: "Це тільки початок".

Як повідомляв Знай.uа гаряча Кардашьян звела з розуму пишним декольте: ігрова кімната для дорослої дівчинки.

Знай.uа писав, "Грішна" Ірина Білик зробила інтимне визнання: "Молюся, але не каюсь".