У п'ятницю, 20 вересня, у Римі відбулася розкішна свято, а саме весілля відомого дизайнера Міші Нону і нафтового магната Майкла Хесса.

Дана церемонія пройшла на заході сонця на території мальовничої вілли "Аурелія". Про це повідомляє Daily Mail.

Так, 31-річна наречена була в чудовому сукню власного дизайну.

В числі гостей на урочистості прибули дочка президента США Іванка Трамп з чоловіком-бізнесменом Джаредом Кушнером, супермодель Карлі Клосс і її чоловік Джошуа Кушнер, музикант Пол Маккартні, співачка Кеті Перрі з нареченим-кінозіркою Орландо Блумом, британські принцеси Беатріс і Євгенія, а також близька подруга Міші — Меган Маркл з принцом Гаррі. Ходили чутки, що Нону познайомила майбутніх герцога і герцогиню Сассекских.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Раніше на весіллі подружжя Сассекских Міша вперше з'явилася на публіці з Хессом. Також відомо, що Нону брала участь у створенні капсульної колекції ділового одягу, яку презентувала Маркл.

Герцогиня прибула на весілля у чорній сукні від Valentino і коштувало 13500 тисяч доларів. Герцог і герцогиня прибули в Рим комерційним авіарейсом. Свого чотиримісячного сина Арчі вони залишили вдома у Віндзорі.

В суботу урочистості тривають. Наречені влаштують свято в Cinecittà - знаменитої італійської кіностудії. Тут, наприклад, є мальовнича копія давньоримської площі. Однак, темою вечірки Нону стала "La Dolce Vita" — "Солодке життя", за назвою знаменитого фільму Федеріко Фелліні.

Для нареченої Міші це вже другий шлюб. Раніше вона була заміжня за британським бізнесменом Олександром Гилксом. Нону вийшла за нього заміж в 2012 році і розлучилася з ним чотири роки.

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі не на жарт розлютили Єлизавету II.

Як повідомляв портал Знай.ua, навколо герцога Сассекського розгорівся нечуваний расистський скандал.

Також портал Знай.ua писав, що Меган Маркл потягла маленького Арчі в бар.