18 серпня у готелі на Турецькому корорте Бодрум стався жахливий інцидент. 12-річна Аліса Адамова з Санкт-Петербургу купалася у басейні, коли її руку затягнуло у трубу насоса. Напруга була настільки сильною, що дитину вдалося витягнути тільки разом з шматком труби на руці. 28 серпня вона померла в лікарні.

Нещодавно очевидець розкрив подробиці інциденту одному із місцевих ЗМІ. Так, за словами Хосика Аракеляна, співробітники басейну не рвалися рятувати дівчинку, тому його другу довелося самостійно відключати запобіжники у електрощитовій.

Поки батько кликав на допомогу, діджей не вимикав музику, щоб привернути увагу відпочиваючий. Крім того, персонал навіть не спробував викликати швидку.

"Коли я вибрався з басейну, я побачив якогось хлопця — він стояв поруч і закривав руками очі своїй дружині і доньці, щоб вони не бачили, що відбувається. Я крикнув, щоб він викликав лікарів — і тільки тоді він подзвонив", — згадує чоловік.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Турецькі лікарі, на думку очевидця, вели себе некомпетентно. Далі ще гірше - місцевий госпіталь відмовився транспортувати дитину на літаку, і її довелося везти на машині. Аракелян зазначив, що пізніше менеджери готелю намагалися приховати докази.

Нагадаємо, популярний курорт перетворився на пастку для українців, медики б'ють на сполох.

Раніше Знай.ua повідомляв, загинула дівчинка, заради порятунку якої об'єдналася вся Україна.

Також Знай.ua писав, експерт з першої допомоги розповів, як врятувати життя людини до приїзду швидкої.