Телерадіомовна корпорація BBC потрапила в скандал, де фігурує принц Гаррі. У матеріалі BBC опублікували матеріал, у якому був заклик до вбивства представника королівської родини.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Зокрема, було представлено колаж з поста неонацистської групи, на якому Гаррі був зображений із наведеним на голову пістолетом. Підпис свідчив: "Побачимося пізніше, зрадник раси". Крім цього там були намальовані свастика і криваві розводи.

принц Гаррі

У статті BBC описувалася діяльність угруповання "Дивізія Зонненкріг". Зображення із принцом Гаррі використали в якості ілюстрації матеріалу про діяльність ультраправого угрупування. Автором такого малюнку є 19-річний Міхал Шевчук з Лідса. Хлопець був засуджений до чотирьох років і трьох місяців ув’язнення в колонії для неповнолітніх. Раніше під час обшуку в його будинку було знайдено навчальний посібник для бойовиків "Аль-Каїди".

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Таким чином, журналісти прийшли до висновку, що в мережі запропонували застрелити Гаррі через брак з Меган Маркл, яка є американкою. До того ж Меган Маркл поєднує дві раси - її мати афроамериканка.

Меган Маркл та принц Гаррі

Така публікація у ЗМІ викликала незадоволення королівської родини. В результаті, BBC довелося вибачатися за те, що вони не попередили герцога і герцогиню Сассекську про ілюстрації до того, як поширили матеріал. У листі, адресованому принцу Гаррі, ВВС також заявила, що надалі буде краще регулювати використання контенту, щоб він не зачепив почуттів людей, які згадують в публікаціях.

Нагадаємо, стало відомо про чергову сутичку між королевою і подружжям герцогів Сассекських. Єлизавета II заборонила заводити розмови про принца Гаррі і Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, принци Гаррі та Вільям потужно підтримали ВІЛ-позитивного регбіста.

Також Знай.ua писав, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде.