Напередодні стало відомо про чергову сутичку між королевою і подружжям герцогів Сассекських. Єлизавета II заборонила заводити розмови про принца Гаррі і Меган Маркл у своїй присутності, пише Рoliteka.

За деякими даними, для такого радикального рішення було декілька причин.

Меган Маркл та принц Гаррі

По-перше, невдоволення королеви спровокував недавній від'їзд Маркл в США. Герцогиня Сассекська залишила чоловіка з сином вдома, а сама пішла підтримати близьку подругу, тенісистку Серену Вільямс.

По-друге, подружжя відмовилися відвідати Єлизавету ІІ, поки та перебувала в Шотландії. Як привід вони використовували вік малюка Арчі. Тільки цей фактор не зупинив їх під час поїздки в Ніццу і на Ібіцу. Судячи з усього, королева прийняла це на свій рахунок.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

До речі, зараз представниця Віндзорської династії відпочиває в Балморалі. Вона запросила певне коло осіб в якості гостей. Але її представникам було доручено заздалегідь проінформувати їх про те, що королева навідріз відмовляється чути про принца Гаррі та його дружину Меган.

У королівській родині так не прийнято робити. Але це не єдиний раз, коли Меган Марк порушила заборони самої Королеви. З її ім'ям пов'язано багато скандалів

Нагадаємо, Меган Маркл офіційно вийшла з декрету: знайшла нове заняття по душі.

Як повідомляв Знай.uа космічний провал: Росії черговий раз не вдалося "підкорити" космос.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон "катували" три години: в школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня відчула себе мамою.