Австрійські вчені зробили сенсаційне відкриття. Вони з’ясували, що тіла померлих людей і тварин мають здатність переміщатися при розкладанні. Даний факт був зафіксований в Австралійському центрі тафономіческіх експериментальних досліджень, повідомляє видання “Хвиля”.

Як відзначається, вчені знімали зображення трупів кожні 30 хвилин в світлий час доби протягом 17 місяців і виявили, що весь цей час кінцівки тіл міняли своє положення.

Незважаючи на те, що спочатку дослідники очікували посмертні переміщення, вони були здивовані, коли дізналися, що тіла рухалися протягом усього періоду зйомок. Вчені припускають, що переміщення останків пов'язані з процесами муміфікації і висиханням зв'язок.

Як повідомляють фахівці, результати їх дослідів допоможуть розробити поліпшені методи аналізу місць злочинів в тих випадках, коли останки виявили через тривалий проміжок часу. Наприклад, в даний час визначення положення тіла в момент смерті може бути не настільки точним, як вважалося раніше.

Нагадаємо, що супермодель Алла Костромичова прикрасила блискуче плаття ідеальним тілом.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, перший тиждень на проекті став для дівчат справжнім випробуванням. І вже по закінченню цього тижня шоу залишає перша учасниця. На цей раз це виявилася дівчина з Одеси Карина Дячук.

Також портал Знай.ua писав, що Алла Костромичова показала фанатам ідеальну фігуру в незвичайній фотосесії. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому з'явилася в пікантному образі.