Десятки людей зникли безвісти через порушення заборони і виходу на воду, це просто якесь божевілля, пише Рoliteka.

Екскурсійний катер перекинувся у річку, що вийшла з берегів Індії. На півдні країни панує справжній хаос - рятувальники шукають тих, кого ще, можливо, можна врятувати, однак, надії мало, кажуть оперативники. Про це повідомляє Al Jazeera.

"Човен, що перевозив 61 людину - 50 пасажирів і 11 членів екіпажу", - кажуть у поліції і пишуть місцеві ЗМІ. Відомо, що всі загиблі були громадянами Індії.

Міністр внутрішніх справ штату Андра Прадеш Мекатоти Сухарита заявив, що катер перекинувся на річці Годаварі у неділю, 15 вересня. Відомо також, що врятовано 24 особи.

"25 інших пропали без вісті і загинули 12. Зниклих шукають рятувальні групи, включаючи водолазів і вертоліт. Човен прямував до Папикондалу, відомого туристичного місця", - сказав він.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Сухарита також заявив, що екскурсійні катери мали заборону працювати на маршруті, де сталося непоправне, після нещодавнього паводку в регіоні. Як лодкау там взагалі вийшла на воду - загадка.

Варто нагадати, що біля берегів Тунісу 13 липня сталося непоправне – десятки людей опинилися похованими заживо в воді. Там перекинувся човен з нелегальними мігрантами. Повідомлялося про 80 загиблих.

Нагадаємо, біля тюрми на Вінниччині переполох, такого не бачили навіть бувалі копи: кадри дикої НП.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві шукають банду в каптурах, оголошено "Перехоплення".

Також Знай.ua розповідав, що начальниця одного з сільських поштових відділень на Харківщині попалась на крадіжці грошей з каси.