Герцогиня Сассекcька, в минулому затребувана американська акторка, Маган Маркл вирішила дати своєму чоловікові принцу Гаррі кілька уроків акторської майстерності, після того, як принц піддав її критиці за сумбурну промову з нагоди святкування WE Day.

Для того, щоб уникнути подібних помилок у подальшому, екс-актриса вирішила поділитися зі своїм чоловіком досвідом, щоб він впевненіше почувався на сцені.

Метою Меган є зміцнення "зіркового статусу королівського подружжя". Тому вона має намір дати принцу Гаррі ази акторської майстерності. Вона вже приступила до навчання онука Єлизавети II драматичного мистецтва.

За словами джерела, близького до пари, Гаррі виявився здібним учнем і швидко освоює необхідні для виступу перед публікою сценічні прийоми. Тепер є підстави вважати, що в майбутньому він не зазнає помилок, які наробив, виступаючи з промовою перед молоддю на заході, присвяченому WE Day.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл офіційно вийшла з декрету: знайшла нове заняття по душі.

Як повідомляв Знай.uа космічний провал: Росії черговий раз не вдалося "підкорити" космос.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон "катували" три години: в школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня відчула себе мамою.