Герцогиня Сассекська Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Однак у декреті представниця королівської родини була недовго. Вона офіційно вийшла з декрету і приступила до роботи.

Так, Меган запустила капсульну колекцію власного бренду у колаборації з демократичною маркою Marks and Spencer. Запуск відбувся 12 вересня.

На публіці Меган з'явилася у вбранні власного виробництва з нової колекції під назвою SmartSet. Герцогиня одягла білу сорочку і чорні лаконічні, класичні штани з розрізами внизу.

"Після переїзду до Великобританії мені було важливо особисто зустрічатися з тими громадами та організаціями, які виконують дуже важливу роботу, і допомагати їм у міру сил збільшувати їх можливості. У минулому вересні ми випустили кулінарну книгу Together разом з жінками з Hubb Kitchen. Сьогодні, через рік, я рада розповісти про запуск іншої ініціативи на підтримку жінок" - написала Меган в соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Колекція буде доступна для покупки протягом лише двох тижнів. Придбати одяг можна буде у фірмових магазинах-партнерах Меган Маркл і самої благодійної організації.

Нагадаємо, раніше Відома ведуча видала головну таємницю про сина Меган Маркл і принца Гаррі: "Він копія..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Меган Маркл і принц Гаррі довго ламали над цим голову: головну загадку королівської сім'ї нарешті розкрито, несподіваний "вердикт"

Також "Знай.uа" писав, що 3-річний хлопчик з серйозним обличчям "відбрив" Кейт Міддлтон: "Ти тигр?"