Нещодавно Меган Маркл принц Гаррі отримали дозвіл міськради Віндзора і Мейденхеда на перепланування свого саду в Фрогмор-котеджі. Але раптово королівська сім'я передумала і повністю змінила його дизайн.

Найцікавіше те, що вони засекретили цей проект, заявивши, що «національна безпека буде під загрозою, якщо до їх планів отримає доступ широка публіка». При цьому подробиць Меган і Гаррі офіційно розголошувати не збираються, пише Daily Mail.

Фрогмор-котедж

З'ясувалося, що Маркл хоче влаштувати в саду «зону для барбекю», що обійдеться не менше, ніж у 5 тисяч доларів. В саду вони планують приймати гостей і готувати в теплу пору року.

Фрогмор-котедж

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як відомо, Герцог і герцогиня Сассекські переїхали в Фрогмор-котедж з Кенінгтонського палацу ще в квітні. Масштабний ремонт у старому особняку, який подружжю подарувала королева Єлизавета, обійшовся в 3,3 мільйона доларів. З них 3 мільйони були виділені з грошей платників податків. Меган і Гаррі витратили 300 тисяч доларів своїх особистих коштів. Цей факт обурив багатьох жителів Британії.

Нагадаємо, Меган Маркл офіційно вийшла з декрету і приступила до роботи.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома ведуча видала головну таємницю про сина Меган Маркл і принца Гаррі

Також портал Знай.uа писав, що 3-річний хлопчик із серйозним обличчям "відбрив" Кейт Міддлтон.