Француз помер від зупинки серця, коли займався сексом із незнайомкою в готельному номері під час відрядження. З огляду на це, паризький суд кваліфікував смерть як "нещасний випадок на виробництві".

Компанію-роботодавця зобов'язали виплатити компенсацію родині померлого. Представники фірми наполягали, що, перебуваючи у номері, чоловік не виконував робочі обов'язки, компанія не має нести за його смерть жодної відповідальності.

Помер під час сексу у відрядженні

Суд такі аргументи не переконали, адже відповідно до французьких законів, роботодавець відповідає за будь-які ситуації, що можуть трапитися з їхнім працівником під час відрядження, пояснив суддя.

"Роботодавець забезпечує соціальний захист працівника протягом усього періоду його відрядження - безвідносно до обставин". йдеться в судовому вироку

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Помер під час сексу у відрядженні

Наразі прізвище померлого досі не розголошують. Єдине, що відомо - його звали Ксавьє. Він працював інженером у компанії TSO, яка спеціалізується на обслуговуванні залізниці.

Чоловік помер ще у 2013 році, проте вирок цій у справі винесли тільки зараз.

Нагадаємо, що українська дівчина працювала на околиці польського міста Гожув-Великопольський. Її хлопець приїхав відвідати її в розпал робочого дня, але в якийсь момент просто дістав пістолет і влучив дівчині прямо у голову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бив молотком, поки не набридло: одесит звірячому розправився з пенсіонеркою

Також "Знай.ua" писав, що вітчим забив дівчинку до смерті: в Дніпрі сталося непоправне, душогуб досі на волі.