Відома американська телеведуча Еллен Дедженерес на прем'єрі 17-го сезону свого ток-шоу розповіла про недавню зустріч з принцом Гаррі і Меган Маркл. Тоді комедіантці Еллен Дедженерес пощастило потримати і погодувати маленького Арчі.

Еллен Дедженерес називає герцога і герцогиню Сассекських - "наймилішою парою", яку їй доводилось бачити. Про це пише інтернет видання Апостроф.

Телеведуча Елен Дедженерес

Американська телеведуча розповіда про схожість маленького Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор зі своїм батьком – принцом Гаррі.

"Він схожий на Гаррі. У нього дійсно кругла голова, і у нього було більше волосся, ніж у мене в той час", - сказала вона, показавши ескіз. Еллен Дедженерес

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор та королівська родина

Проте фотографії із наймолодшим членом британської королівської сім’ї Дедженерес не змогла показати. Ведуча, сказала, що фото просто напросто немає, але натомість вона намалювала молодій королівській сім'ї картину.

"Я не думаю, що це правильно, просити зробити фотографію", - сказала телеведуча. Еллен Дедженерес

Меган Маркл та Принц Гаррі

Еллен Дедженерес описала принца Гаррі і Меган Маркл як "чудових і простих людей", які регулярно зустрічаються з жорстокою та несправедливою критикою в інтернеті. Вона навіть захищала їх під час скандалу з приватним літаком.

Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор

"Я бачу, як на них нападають, і це несправедливо. Це всього лише прості та милосердні люди, які багато роблять для світу. Мені подобається, що вони роблять для збереження дикої природи, для слонів в Ботсвані. А їм подобається те, що я роблю для горил в Руанді. Тепер ми збираємося робити щось разом", - сказала Дедженерес. Еллен Дедженерес

Нагадаємо, раніше герцог Сассекський порівняв помічницю з героїнею дитячої книги

Як повідомляв портал "Знай.ua", британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл образили королеву Єлизавету II

Також "Знай.ua" писав, що британська королева потрапила у дуже курйозну ситуацію