Рибалки в Чорному морі зустрілись зі справжнім морським чудовиськом. Величезний монстр напав на них, видаючи при цьому жахливий рев.

Інцидент трапився неподалік від гори Аю-Даг. Про нього повідомляють російські ЗМІ. Рибалки, які ловили рибу в морі, відчули дивні рухи біля човна. Спочатку вони спробували відплисти подалі від цього місця, щоб позбутися перешкоди. Та підійшовши до до корми, кримчани побачили, хто став винуватцем переполоху.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рибалки побачили страшний чорний силует, який бився об човен. Чудовисько при цьому видавало дивні звуки, схожі на виття.

За словами очевидців, жахлива величезна рибина була приблизно 1 метр в довжину, темного забарвлення, з непропорційно великою головою і пащею. Найцікавіше, що, коли один з рибалок вирішив з монстром сфотографуватися, він перестав брикатися, але продовжував вити.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після селфі рибу відпустили в море, а фото рибалки передали криптозоологам для подальшого вивчення.

Подивившись на фотографію істоти, вчені заявили, що рибалкам попався кріптід. Він майже не змінився з доісторичних часів.

Експерти не виключають, що страховисько, яке прозвали Левіафан, всього лише дитинча монстра. А сама доросла особина може бути раз в 20 більшою.

Нагадаємо, у Чорнобильській зоні виявили жахливих монстрів, підкрадеться і не помітиш.

Як повідомляв Знай. ua, чудовиська тероризують Азовське море.

Також Знай. ua писав, що доісторичний монстр прибився до Криму