Депутат російської Держдуми Наталія Поклонська знову одна - її другий шлюб розпався. Колишній «прокурор» анексованого Криму Наталія Поклонська, в серпні 2018 року вийшла заміж за Івана Соловйова, який на той час керував апаратом уповноваженого з прав людини РФ.

Російські мас-медіа повідомили, що на розлучення подав Соловйов. Не вдаючись в особливі подробиці, він сказав, що двом лідерам складно ужитися разом.

"Два лідери в одній родині – гримуча суміш, яка навряд чи коли-небудь могла усталитися. Один гарний, інший дуже гарний. Один розумний, інший дуже розумний. Один цілеспрямований, інший ще більш цілеспрямований", - пояснив причини розлучення Соловйов. Іван Соловйов

Наталія Поклонська

Так, в коментарі РІА «Новини» він сказав, що його вчинок дозволить колишній дружині Поклонскій “розставити пріоритети” в житті. Соловйов висловив нарікання на реалії сімейного та політичного життя, де на передній план виходять« кар'єризм, артистизм, готовність з легкістю зрадити все і в першу чергу самого себе ».

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

«Вона свій вибір зробила. Як це було виконано, вже її особиста справа, а також її совісті і виховання. Це мінус не в мою карму і не мій хайп. Ніколи не напрошувався ні до кого під крило і вже тим більше не будував кар'єру на глибоко особистих відносинах », - заявив він. Іван Соловйов

Нагадаємо, раніше Поклонська розповіла дуже дивну історію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Меджлісу розповів, як він розмовляв з Поклонскою в 2014 році.

Також "Знай.ua" писав, що у Криму спеціально для Поклонської зробили "туалетний" подарунок.