Прем'єр-міністр Литви Саулюс Сквярняліс повідомив про те, що у нього виявили рак лімфатичної системи першої стадії. За словами чиновника, він сподівається, що повністю одужає після курсу лікування протягом вересня та жовтня.

"Це лімфома, перша стадія. Вона не поширилася, проводиться лікування, то є хіміотерапія. Перший цикл я почав вчора, сьогодні відчуваю себе чудово", - заявив прем'єр.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сквярниліс розповів, що почув страшний діагноз у травні 2019 року. Це сталося відразу після того, як прем'єр взяв участь як кандидат на президентських виборах.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Президент Литви Гітанас Науседа дозволив прем'єру не з'являтися на роботі до 4 жовтня, його буде заміщати міністр енергетики Жигимантас Вайчюнас. Сквярняліс стверджує, що почуває себе добре, але лікарі заборонили йому знаходиться в людних місцях, щоб не підхопити інфекцію.

"Я можу бути добрим прикладом - перевірятися, навіть якщо відчуваєте себе добре. Я завжди відчував себе чудово, і зараз почуваюсь чудово, і перед операцією почував себе чудово", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, ексгубернатор Одеської області хоче зайняти крісло Супрун.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лесев розповів, чому українцям не варто довіряти старій владі.

Також Знай.uа писав про те, Ілля Ківа пообіцяв боротися проти України і українського народ.