Поки Меган Маркл і принц Гаррі катаються по світу на приватних літаках, у той же час інші члени королівської родини ітобирають бюджетні рейси.

Пасажири звичайного авіарейсу просто були шоковані,побачивши у своїй компанії на борту одного з літаків Кейт Міддлтон та принца Вільяма, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Королівське подружжя подорожувала зі своїми трьома дітьми, нянею і мамою Кейт – Керол Міддлтон. Герцоги Кембриджські прямували до Шотландії. Вони спокійно зайняли свої місця і о 8:45 ранку вилетіли з міжнародного аеропорту Норвіч в Абердін в четвер, 22 серпня, повідомляє Daily Mail.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вони сиділи попереду мене. Я літаю цим маршрутом весь час", – розповів виданню здивований пасажир авіарейсу.

Також очевидці зробили фотографії, на яких видно, як спадкоємець королівського престолу, британський принц Вільям самотужки ніс їхні валізи. Потім все сімейство з нянею занурилося в автомобіль, який їх відвіз в королівську резиденцію Балморал, де проводить свою відпустку Єлизавета II.

Королівські особи

Британці вже підрахували, що поїздка в один кінець обійшлася герцогам в 73 фунта на людину (приблизно 2 250 гривень).

ЗМІ пишуть, що таким чином королівській родині довелося віддуватися за родичів принца Гаррі та Меган Маркл, які літають по європейських курортамх (а за останній час вони встигли відпочити на Ібіці і у Франції, куди їх запросив відомий виконавець Елтон Джон) і подородували вони виключно на приватних літаках.

Меган Маркл і принц Гаррі

Британців обурив той факт, що принц Гаррі повів себе лицемірно. Приватні літаки викидають в атмосферу в сім разів більше діоксиду кисню, ніж комерційні рейси. Це безперечно забруднює навколишнє середовище. Також ціна джета становить 24 тисячі доларів. Але не ціна обурила прихильників королівської пари, а лицемірство. Так як недавно Гаррі літав на Сицилію, де виступав за охорону природи.

Нагадаємо, увесь світ нарешті зрозумів головну відмінність Кейт Міддлтон від Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям боїться, що залишиться без королівства: Меган і Гаррі руйнують монархію.