Герцог Кембриджський вважає, що молодший брат і його дружина наносять удар по репутації королівської сім'ї. За словами принца Вільяма, Меган Маркл і Гаррі занадто легковажно ставляться до королівського протоколу.
Експерт в питаннях монаршої сім'ї Інгрід Сьюард взяла участь у документальному фільмі "Вільям і Гаррі: принци на війну?". Письменниця заявила, що принц Вільям стурбований спробами Меган Маркл і принца Гаррі відійти від королівських традицій.

37-річний принц Вільям висловив свої страхи, що така поведінка завдасть непоправної шкоди іміджу сім'ї. Останнім часом герцог і герцогиня Сассекские часто порушували протокол. Зокрема, багато британців незадоволені закритим хрещенням їх спадкоємця Арчі, небажанням батьків повідомляти імена хрещених.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Інгрід, за останнім часом Меган Маркл і принц Гаррі часто порушували протокол.

"Я думаю, що це може турбувати Вільяма, оскільки він бачить що Меган і Гаррі роблять щось шкідливе для репутації монархії в цілому", - зазначила письменниця.

При цьому подружжя вважають себе вправі користуватися грошима платників податків. Так, їх будинок у Віндзорі Фрогмор-котедж був відремонтований за рахунок підданих королеви.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Гаррі виправдовується тим, що він - приватна особа. Однак ти не можеш бути королівською персоною, яка займає шосте місце в черзі на престол, і при цьому приватною особою", - говорить експерт.

Гаррі хоче жити вільним життям - як наприклад, його кузина Зара Тиндолл і її чоловік Майк. Однак онука Єлизавети II, професійна спортсменка, не носить ніякого королівського титулу і не отримує грошей із податків британців на утримання сім'ї. Так само, як і її старший брат Пітер.

Також Знай.ua писав, Принц Вільям боїться, що залишиться без королівства: Меган і Гаррі руйнують монархію.