Радіація після вибуху реактивної установки на військовому полігоні під Северодвінським (Росія) завдала значної шкоди природі. У сюжеті показують характерний для радіоактивного впливу пейзаж.

Йдеться, що радіаційний фон в Архангельській області значно підвищився. Очевидець показав в одному відео наслідки вибуху ядерного пристрою, які відобразилися на природі.

Як зазначає автор матеріалу, зйомка була зроблена через три дні після події. Вона велася на узбережжі Білого моря.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кадри показують характерний для радіоактивного впливу пейзаж. Радіаційний фон в Архангельській області значно підвищився.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Радіація спалила листя", - констатував автор, висловивши сумніви щодо правдивості заяв російських властей про те, що радіаційний фон в даному районі відповідає нормі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, в радіусі 300 кілометрів від епіцентру детонації "згоріли дерева". В мережі користувачі прокоментували ситуацію.

Нагадаємо, Росія припинила інформувати світ про радіацію після недавнього вибуху: в зоні ураження тиша.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 серпня, на полігоні під Северодвінськом, Росія, вибухнула ракета. Південний схід України могло вразити радіацією від вибуху.

Також портал Знай.uа писав, в Норвегії заявили, що після вибуху на ракетному полігоні в Северодвінську на кордоні з РФ було виявлено сліди радіації.