Журналіст Євген Кисельов втік на Україну - тепер все його майно можуть заарештувати російські судові пристави.

Перед своєю втечею в Київ, Кисельов набрав величезну кількість кредитів в банках, сума перевищила 3 мільйони рублів.

У жовтні 2009 року Кисельов отримав у банку "ВТБ 24" споживчий кредит $50 тис, заборгованість за яким на вересень 2016 року склала 2,27 млн рублів, і автокредит $20,3 тис, заборгованість на вересень 2016 року 934 тис рублів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

В лютому 2014 року Киселов прилетів із США до Росії, зустрівся там з послом Штатів і вже через три дня вирушив до Києва.

Свої кредити в Росії він перестав оплачувати з березня 2014 року. Суд схвалив клопотання банку і заарештував рахунки Кисельова, от тільки грошей там особливо не було. У "ВТБ 24" заарештували 59,2 тис рублів, в "Росбанку" 63 тис. рублів. Потім з рахунків у "Росбанку" гроші намагалися списати тричі, але назбиралося за всі рази лише 3,8 тис. рублів.

В даний момент Євген Кисельов працює на українському телебаченні. Він голосно заявляє з екранів про свою антиросійську позицію, у нього бували висловлювання про те, що росіян треба брати в заручники. Однак, це виглядає смішно, враховуючи те, що в Росії він залишив не тільки мільйонні борги, але і дружину, яка тепер буде виконувати фінансові зобов'язання перед банком.

Нагадаємо, раніше засланий "козачок" Василь Хмельницький: мільйони, Сбербанк і Партія регіонів.

Також Знай.uа писав, що Порошенко намагається продовжити повноваження підконтрольних йому членів ВККС.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в мережі розгорівся скандал через таємну розмову з Путіним: "Ви ще з ним наплачетеся!".