Серпень - оксамитова пора для відпочинку і відпусток. Кожен проводить останній місяць літо по-своєму:хтось вибирається в жаркі країни щоб поніжитися на сонечку, хтось воліє провести відпустку вдома з набігами на пляж. Одне залишається незмінним - серпень був і залишається відмінним часом для барбекю на природі. Знає про те перший радник президента США, а за сумісництвом старша донька Дональда Трампа - Іванка.

Читайте Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іванка Трамп

37-річна модель разом зі своїм чоловіком - Джаредом Кушнером - знається на активному відпочинку. Про це свідчать численні фото парочки в соціальних мережах і на сторінках таблоїдів. Пара завжди проводить відпустку активно - взимку вони регулярно відпочивають на гірськолижних курортах Аспена, а влітку займаються хайкингом. А зараз донька Трампа вирішила порадувати своїх підписників у соціальній мережі Facebook кадрами з сімейного барбекю.

"Більше, ніж почуття" - трепетно підписала кадри Іванка.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

На першому фото ми можемо побачити старшу доньку Дональда в обнімку з її чоловіком. Пара вбралася в спортивний одяг, а сам Джаред, очевидно, знаходится в процесі готування. В одній руці він тримає пляшку з напоєм, а другоюий майстерно вправляється з начинням для барбекю.

Друге фото демонструє нам всю сім'ю в зборі, яка смажить сосиски на багатті. Крім закоханої пари можна спостерігати так само і діточок - Арабеллу і Джозефа.

В коментарях американці висловлюють парі своє захоплення:

"Дякую, що поділилися з нами своїм звичайним життям. Молимося за всю вашу родину.", "Це те, що потрібно родині", "Подобається ці фото. Дійсно здорово бачити вас, як нормальну сім'ю. Любіть свою сім'ю і особливо свого батька та Меланію. Вони найкраща Перша Сім'я.", "Прекрасні спогади, діти ростуть так швидко, насолоджуйтеся кожним моментом, поки ви можете бути з ними, час летить так швидко."

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Донька всесильного президента вражає красою і простотою.