18 серпня в Ульяновської області, Росія, відкрили кримінальну справу. Підліток вбив 5 осіб, з них двоє були дітьми. На місці злочину малолітній злочинець залишив передсмертну записку.

Справу відкрили за п."а, в" ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб, в тому числі малолітньої), як передали 18 серпня, в прес-службі слідчого комітету РФ.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В селі Патрікєєво, Базарносизганського району, приблизно в 11:00 18 серпня в одному з будинків знайшли тіла 66-річного чоловіка, жінок 69 і 42 років, двох дітей 4-ох років - всі з ознаками насильницької смерті. Всі загиблі люди були з однієї сім'ї, як повідомляє слідчий комітет.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Після, біля вишки мобільного зв'язку, яка знаходиться неподалік від села, знайшли тіло 16-річного хлопця, який був родичем загиблої сім'ї, додають у прес-службі.

Як кажуть у комітеті, однією з версій слідства є наступна: "підліток розправився з членами своєї сім'ї, після чого звів рахунки з життям".

Зараз на місці злочину працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує обставини жахливої події, передає прес-служба. До розслідування справи за фактом вбивства також підключилася прокуратура Ульяновської області.

У прес-службі розповіли про те, що підліток залишив передсмертну записку.

"Перевіряється версія про наявність у загиблого хлопчика психічних захворювань, хоча він відмінник, учасник багатьох олімпіад", - пояснила прокуратура.

Обласна прокуратура також поінформувала, що хлопчик убив матір, батька, сестру, брата і бабусю. У прес-службі додали, що він брав участь у конкурсі "Розумники і розумниці". Зараз прокуратура збирається перевірити, чи належним чином районні органи системи профиклактики виконують свою роботу, у зв'язку з трагедією.

Нагадаємо, раніше смертельна пожежа в одеському "Токіо": розкрито головну причину трагедії.

Також Знай.uа писав, що "Кожен пливе і не вірить ніхто, що ним зацікавилось зло": основні версії загибелі Скрябіна - що насправді сталося у фатальний день.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що київський Отелло по-звірячому розправився з другом, "просто приревнував": моторошні подробиці.