У суботу, 17 серпня, невеликий літак під назвою Cessna 303 ("Сессна-303"), на борту якого знаходилися три людини, впав прямо на житловий будинок недалеко від американського міста Покіпсі (штат Нью-Йорк). Про це повідомила місцева філія телеканалу ABC (American Broadcasting Company) з посиланням на Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Так, літак вилетів з невеликого аеропорту в південній частині штату. За попередніми даними він повинен був приземлитися недалеко від Покіпсі, але трохи не впорався. Інформації про долю людей, що знаходилися на борту, а також про постраждалих на землі поки не надходило.

ФАУ початок розслідування у зв'язку з подією.

Нагадаємо, що у Росії, 15 серпня, мало не сталася страшна трагедія. Борт Airbus A321 авіакомпанії "Уральські авіалінії" здійснив аварійну посадку в районі аеропорту Жуковський після займання двигуна при зльоті.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Бродах Львівської області під час навчань впав військовий вертоліт Мі-2, на борту якого перебували двоє людей. Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань з'ясовують обставини інциденту.

Також портал Знай.ua писав, що "Миротворец" відкрив полювання на членів екіпажу, які посадили палаючий літак.