У мережі Instagram з'явився обурливий пост від російської туристки, яка відвідала Ісландію.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пост обурив багатьох користувачів мереж своїм змістом: жінка пишається тим, що вона поїла на вулиці ягоди, вкрала безкоштовні фрукти в магазині і обдурила власників готелю.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

"Хто говорив, що в Ісландії дорого жити і харчуватися, звичайно прав. Але вихід є. По-перше, на що ми натрапили практично відразу, це одинокі кущі червоної смородини, які служать більше зеленою огорожею, ніж джерелом вітаміну С. Тут взагалі знають, що її їсти можна??? По-друге, в мережі магазинів Kronos завжди є корзини зі свіжими безкоштовними фруктами для дітей. Ну розумієте, до чого я веду) Ключове слово "безкоштовні". Також радують заправки: купуєш склянку кави, до нього на окремій станції доливаєш необмежену кількість разів кави/молока. Хоча, може, так і не можна робити, але ми робили. І наш улюблений лайфхак як прожити в хостелі безкоштовно. Ми просто не здали ключі від кімнати. Ну забули... А через день повернулися з ночівлею. Але без броні. Ключі знову забули здати)) Хай вибачать нас чудові ісландці, але економія повинна бути економною! До чого ми і прагнемо)", - написала жінка.

Нагадаємо, раніше екологічна катастрофа у Сибіру може знищити тисячі росіян: допомоги чекати не від кого.

Також Знай.uа писав, що Путін розлютив росіян ганебною витівкою, постраждали діти.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українці готують блокаду для окупантів, Крим захистять особливою зоною.