Після шести років вегетаріанства, молодій людині все зіпсував "Макдоналдс". Хлопець зупинився, щоб взяти собі вечерю, і замовив гострий рол. Але через помилку співробітників всередині тортильї на нього очікував неприємний сюрприз, через який ресторану довелося довго вибачатися, передає "Medialeaks".

Джек Макміллан — піаніст з Великобританії, який вже шість років не їсть м'ясо. 11 серпня він повертався з весілля, де грав для гостей, і заїхав в «Макдоналдс», щоб взяти собі що-небудь перекусити. Хлопець зупинився на гострому вегетаріанському ролі, але при першому ж укусі на нього очікував неприємний сюрприз.

Як тільки він спробував рол, то тут же зрозумів: туди поклали м'ясо. Джек тут же його сплюнув та пішов у ресторан скаржитися.

"Я відкусив, і мені попався великий шматок курки. Я поскаржився співробітникам, вони вибачилися і повернули мені 10 фунтів (800 рублів). Але я не думаю, що таке відбувається вперше". розповів Джек

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Після цього представники компанії також принесли вибачення хлопцеві в письмовому вигляді, надіславши листа на електронну пошту:

"Ми можемо тільки уявити, як сильно це зачепило ваші почуття, будь ласка, прийміть наші щирі вибачення. Ми і правда трепетно ставимося до правильного складання замовлень, так як зараз все частіше доводиться враховувати особисті переваги гостей: причини на це можуть бути як дієтологічні або релігійні, так і індивідуальні (подобається чи не подобається). Звичайно, ми вчимо наш персонал задовольняти специфічні запити гостей. Просимо вибачення, що, незважаючи на всі зусилля по роботі над сервісом вам довелося зіткнутися з такою ситуацією."

Але вгамувати невдоволення сервісом прості вибачення не могли. Джек обрушився з критикою на саму систему, за якою працює "Макдоналдс" і схожі заклади.

[quote author=""]"Я думаю, що в «Макдоналдсі» та інших компаніях, що пропонують опції

Хлопець пояснив, що він завжди бере вегетаріанські варіанти страв, і вважає, що надалі все більше людей будуть відмовлятися від м'яса.

"Вегетаріанство — це майбутнє, і я хочу, щоб за час мого життя у нього з'явилося так багато послідовників, наскільки можливо. Я не вважаю, що це нереально в капіталістичному суспільстві: Flora (ресторан у Великобританії) недавно перейшов на рослинний маргарин, ставши на 100 % вегетаріанським закладом".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у готелі Водоспад, що на Прикарпатті сталося масове отруєння 11 дітей, п'ятеро з них вже госпіталізовані в місцеву лікарню.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Британії ликеро-горілчаний завод в Брістолі, який належить компанії Bristol Dry Gin, став центром світового скандалу.