У Росії чоловік відкрив стрілянину по співробітниках Росгвардії. В результаті інциденту один з них отримав поранення.

Про це повідомляє Politeka.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що росгвардійці в Тюмені помітили біля одного з житлових будинків підозрілого чоловіка. Він дивно поводився, що й викликало підозри у силовиків. Вони почали йти у його сторону, але він кинув у них невідомим предметом.

Після цього, чоловік вистрелив з вогнепальної зброї у сторону росгвардійців. Пізніше виявилося, що чоловік кинув у силовиків рюкзака. Також наголошується, що, затримуючи зловмисника, росгвардійці застосували табельну зброю. Зараз нападник затриманий і обеззброєний, життю потерпілого бійця нічого не загрожує.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і д
оступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, Москву і Санкт-Петербург 10 серпня знову охопили масштабні акції протестів. Причиною протесту стало те, що Московський міський виборчком відмовив усім кандидатам-самовисуванцям у виборах до міської думи у 43-му виборчому окрузі. Російська опозиція заявляє, що її представникам відмовляють у реєстрації незаконно.

На вулиці вийшло близько 40 тисяч людей. Акції протесту також проходять в інших містах Росії. На акціях в Санкт-Петербурзі затримали 39 людей, по шість осіб затримали в Ростові-на-Дону і Москві.

Нагадаємо, що нове фото Путіна довело мережу до істерики: "Бронештани, броневзуття і бронеботокс".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вибухи, ОМОН, крики й стогін: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Путін після розмови із Зеленським у паніці видав фатальний указ: "Ліквідувати..."