Герцогині Сассекской Меган Маркл в неділю, 4 серпня, виповнилося 38 років. З цієї нагоди на офіційній сторінці в Incstagram з'явилося привітання, в тому числі і від коханого чоловіка принца Гаррі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З днем народження, моя чудова дружина. Спасибі, що приєдналася до мене в цій пригоді!" з любов'ю, Р.", - написав під знімком принц Гаррі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Офіційно не коментувалося, як саме герцогиня святкуватиме свій день народження. Однак згідно інсайдерської інформації, вона не буде влаштовувати грандіозну вечірку з приводу цього свята.

Найбільш імовірним буде святкування в тісному колі сім'ї.

"Принц Гаррі якраз повернеться з табору Google на Сицилії, де він виступив з промовою про боротьбу зі зміною клімату, тому вони спокійно відсвяткують день народження Меган в колі сім'ї. Герцог і герцогиня були настільки зайняті останнім часом, що її день народження буде просто заслуженим днем відпочинку з декількома друзями і, звичайно, можливістю розділити дорогоцінні моменти з Арчі", - повідомило джерело.

Нагадаємо, принц Гаррі лисіє через Меган Маркл, в королівській родині паніка.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі показали фанатам справжнє обличчя.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі ошелешив заявою про вагітність Меган Маркл.