Єлизавета II має певні модні вподобання, які формувалися довгі роки. Але для Її Величності одяг та аксесуари - це не тільки те, що виділяє її з натовпу людей. Деякі речі і аксесуари можуть служити таємними сигналами, які Королева передає своїм помічникам.

Наприклад, якщо під час світської бесіди Королева перекладає свою сумочку з однієї руки в іншу, таким чином вона хоче швидше закінчити розмову, і просить помічників допомогти їй ввічливо піти.

Єлизавета II любить не тільки стильні, але і функціональні образи. На це йде багато часу, тому Королева планує їх заздалегідь.

Шанувальники королівської сім'ї угледіли прихований сенс у те, що сама Королева ніколи не бачить свого гардеробу цілком.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

А королівський ексдворецький Підлогу Баррелл розповів Yahoo's Royal Box, що щоранку помічники Її Величності здійснюють певний порядок дій для того, щоб Королева могла визначитися з нарядом на цей день. І до речі, за його словами, "одяг приносять вниз, так як всі її речі зберігаються на верхньому поверсі".

"вранці людина, яка відповідає за її гардероб, приносить їй ескізи двох нарядів, до яких пришпилено невеликі зразки тканини з яких зроблені ці речі, щоб Королева могла згадати – це шовк, бавовна або шерсть", – каже Пол Баррелл.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Потім той наряд, який обрала Королева, спускають зверху вниз", – додає він.

І потім вже помічники допомагають Єлизаветі II переодягнутися і довести її образ до досконалості. Однак – як з'ясовується – сама Королева ніколи не бачить свого гардеробу цілком.

Нагадаємо Меган Маркл двозначно пожартувала про свій шлюб

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Принц Гаррі розбурхав мережу смішним танцем

Так само портал "Знай.uа" писав, що Меган Макрл жорстко підставили.